Allmänt

Inga mail än så länge?

Hej hå, inga mail än så länge om någon som vill komma och provrida Dario? Haha… Hoppas allt är bra med er, själv sitter jag lite i skiten (läs jag går igenom 100-tals papper) och kommer nog hålla på med det i några timmar. Hörs sen, kram

21 svar till “Inga mail än så länge?

 1. rebecca skriver:

  Åh vad jag skulle vilja rida Dario, han är otroligt fin. Men vet mycket väl att de inte skulle gå bra. Har inte suttit på en häst dessutom på fyra år! Men fan vilken upplevelse att sitta på en så stor och fin häst

 2. Elin skriver:

  Haha! Skulle mycket väl vilja prova rida honom! 😀

 3. Bea skriver:

  Tyra, skit i alla idioter som tror att de kan så mycket.
  Har dom inte träffat hästen så har dom inget att komma med, så enkelt är det. Hästar är individer precis som vi.
  Jag tycker att du gör ett bra jobb och står på dig! All cred till dig!
  Trots att Dario inte är färdigutbildad så är han ändå påväg dit!

  All lyckatill i framtiden Tyra!

  kram Bea 🙂

 4. johanna skriver:

  Skulle gärna testa, fast jag är ingen hater.. haha gills det då? 😉

 5. Johanna skriver:

  Haha, vilken gullig bild! 😀

 6. Lina skriver:

  Jag kan komma och rida, inte för att jag lämnat någon elak kommentar men bara för att du är så grymmt härlig!!! Du kan säkert ge mig en bra ridlektion!

  You go girl!! Du peppar mig så otroligt både här och på tyras.se bara för att du är så ärlig. Jag känner igen mig, och det är så härligt, men även se att det blir bättre!!

  Du är så modig och stark!! Puss och Kram!

 7. filippa skriver:

  Jag kommer gärna och rider Dario och får träffa dig 😀 dock min första kommentar någonsin här nu..

  När du köpte Dario och började visa upp han här tyckte jag inte han var speciellt fin alls faktiskt, bara en stor kluns. Men med tiden har han blivit riktigt SNYGG! GRYMT JOBBAT! Och en ENORM skillnad! Har själv haft en stor häst och vet hur jobbigt det är att rida dom och få ihop dom. Kul att du ska köpa en häst, min favorit va den sista bruna eller den första skimmeln. Lycka till med hästköp och med Dario såklart!! 🙂

 8. Lina skriver:

  Jag älskar dig Tyra, du är en sån otrolig förebild, och jag är så sjukt imponerad att du ens orkar stå upp med allt bra/dåligt du har runtomkring dig hela tiden! Du och Dario är så fina, bry dig inte om alla avundsjuka okunniga pessimister! Kram<3

 9. Lisa Adolfsson skriver:

  Du borde bli ridlärare Tyra. Hade inte det varit ett underbart avslappnande jobb för dig? 🙂

 10. HannaKJonsson skriver:

  Härligt kort på er! Kul att se ett annorlunda kort på dig:)!

 11. elise skriver:

  alltså du och darios passar så bra tillsammans 🙁 alltså kände du inte redan från början då du provred honom att han inte var den rätta? jag tycker ni borde kämpa vidare, det brukar ta ett år innan man lär känna hästen ordentligt! 🙂 lycka till!

 12. Sabina skriver:

  Fan att man inte är någon rubbad hater. Jag hade kutat från Gbg för att komma och sitta upp på Dario..

  Jag har inte ridit sedan 9:an (är idag 24) :p men kan inte föreställa mig att han är så trög och svår som du beskriver att få fram i skritt och trav :)..

  Du har i alla fall väckt intresset för ridningen åter och nästa rermin är jag förhoppningsvis uppe i sadeln igen 🙂

  Ha det bra..

 13. sannie skriver:

  Har nyligen börjat läsa din blogg. Tycker om att titta på dina bilder för du har så fin utrustning både till dig och hästen! Tråkigt att folk ska klanka ner, gillar dock dina ärliga svar! Nu ska jag inte dra alla över en kam! MEN hästfolk är fan knepiga människor! ( det finns underbara, men många är mest avundsjuka, därför kan jag inte umgås med så många av mina hästvänner.) Kan inte vara lätt att rida en sån stor häst! YO GO GIRL! 😀

 14. Elin F skriver:

  Hahaha, klockren bild till alla dryga kommenterare! Men blir väl att de letar fel, för ni ser nästan lite för bra ut.. Haha, så jäkla snygga!! 🙂

 15. Linn skriver:

  Hade faktiskt varit rätt häftigt att provrida honom 🙂 Han är kanonfin!

 16. Sluta lägga energi på alla nolifers som sitter bakom en skärm och skriver, detta är ju ett bevis på att dom är just det, nolifers… Det är stooor skillnad på Dario nu, har följt den här bloggen sen du startade den! Tycker du har gjort ett fantastiskt jobb med honom. 🙂

 17. Ulrika skriver:

  Jag läser båda dina bloggar lite då och då och ser ofta att du måste försvara dig och tycker det är synd. Jag tycker du har ett rätt vettigt hästtänk och med tanke på att du inte haft häst på väldigt länge så rider du väldigt bra!

  Sen tycker jag att det alltid är sånt fokus på hästens huvud! Det är inte alltid det viktigaste. Alla som KAN rida vet att man rider hästen bakifrån och fram. A och O är bakbenen, har den inte tillräckligt med styrka eller tryck bak så blir den antingen stark eller tung fram. Vägen till att få sin häst på bakbenen ordentligt varierar det kan gå på en gång och det kan ta sjukt lång tid, vissa hästar typ som min egna och Dario är inte byggda på det ”bästa” sättet, därför kan det aldrig se så fint ut som ett riktigt dressyrekipage. Alla hästar har sin egna form, och man måste utgå från varje häst och arbeta utifrån det! SÅ, HEJA DIG TYRA<3

 18. emma skriver:

  Jag har själv haft en snygging på 182, så jag vet hur mycket man verkligen får kämpa. Jag vet även hur jävla förbannad, irriterad, besviken och faktiskt ledsen man blir när någon måste slänga ur sig kommentarer som är så jävla onödiga!! (speciellt du när du har så sjukt många läsare). Men försök att slå av öronen, koppla bort orden som rullar innanför ögonlocken när du blundar. Tycker du kämpar på riktigt bra!! Är imponerad över hur fin han blivit på denna korta tid! Men stressa inte fram något, låt allt ta den tid som behövs!!
  Skulle även tippa på att dom som skriver dessa kommentarer för det första är så jävla avundsjuka på er, på det ni har tillsammans!! Sen taggas dom säkerligen upp av att du skriver flera inlägg om deras kommentarer m.m. MEN!!! Vi är såå många flera som hyllar dig&dario!! Kämpa på, ge aldrig upp 🙂 Och hoppas vi får se ännu en stjärna snart som du kan göra mycket roligt med och berätta om 😀

 19. josefin skriver:

  Skulle lätt kunna testa att rida Dario, inte för att jag kritiserar dig eller tror att jag skulle kunna göra det bättre utan just för att jag har hästabstinens som attan! Sen om jag ens skulle nå ner under sadeln är ju en annan fråga… Hahah. Ni tillsammans är iaf underbara, fortsätt att förgylla mig dag!

 20. Tess skriver:

  Hahah du är så klockren tjejen!! Kör bara, kör ditt race!! 🙂

 21. Joanna Westling skriver:

  Vem skulle inte vilja rida din underbart fina häst:)! Min häst är verkligen inte som din!:) kramar. Suttit och kollar igenom din blogg och jag kan bara inte sluta!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »