Okategoriserade

Shake your ass, show me what you got…Eller inte…

Hej hej 🙂 Ikväll är det hoppträning med Lalle och Louise hopptränar Dario. Men först nu ska jag åka till Pontus Westergrens gård för en rolig grej… SKa bli VÄLDIGT spännande och filmkameran åker med. Vi håller på för fullt att pyssla här hemma inför midsommar imorgon, vi ska ha lite fest 🙂

Jo, jag måste fråga en sak. Vad har ni på er när ni tävlar eller rider? Man vill ju inte ha string (det misstaget har man ju gjort några gånger) och jag vill inte ha vanliga trosor eller nått så det sticker upp en sån här kant så det enda man tänker på är trosorna på en bild typ. Vet ni något bra märke som har kantlösa trosor? Förstår ni hur jag menar? haha

En bild på mig och Dario precis innan jag åkte till Skåne 🙂 Och mina trosor.

85 svar till “Shake your ass, show me what you got…Eller inte…

 1. Felicia skriver:

  Mjuka stringtrosor! Alltså inte sådana som är i spets, utan ”tantstringtrosor”! Man tror inte att dom är speciellt bekväma, eftersom det trots allt är string, men jag tycker personligen att dom är skönare att rida i än vanliga trosor! 🙂

 2. Mikaela skriver:

  Pierre Robert har ”invisible” trosor som är skitbra! Då är kanten sådär att den inte syns, den är vikt på något sätt… Bra iallafall! Jag har köpt på Ullared men även på en Hemköp! 🙂

 3. Mikaela skriver:

  Prova sloggi, finns att köpa på t.ex twilfit 🙂

 4. Johanna skriver:

  Sloggi eller vad det heter har väl nån sån invisible grej med sina trosor? 🙂
  Kram

 5. magda skriver:

  Det fanns trosor som inte hade kanter typ på Lindex men det var för fem år sednan tror det finns sådana i sportaffärer de brukar vara i sett med bhar utan de dära metallskenorna. Och så har sloggy trosor ”utan kanter” .. och på tal om trosor! Min morsa tyckte att det var grymt kul att köpa mig ett par röda trosor med hello kitty som present jag som älskar heloo kitty tog på mig de den dag jag tävlade och tja publiken hade ju det kul över alla hinder 😛

 6. Sara skriver:

  Hej Tyra! Jag täckar alltid i sömlösa boxertrosor från hööks. I samma förg som byxorna är:)
  Kram Sara

 7. Izabelle skriver:

  sloggi invisible tror jag kan vara bra 🙂

 8. Sara skriver:

  Hej!! Jag tävlar i string! Funkar prima!! Gäller bara att hitta ett par string som sitter bra 😉 Man får prova sig fram. Annars här val HM ”vanliga” trosor utan kant? Älskar dig blogg 🙂

 9. Lisa skriver:

  Sloggi har många olika sömnlösa trosor.

 10. Madelene skriver:

  Hööks har ju CRW seamless! 🙂

 11. AnnaK skriver:

  Jag rider alltid i sloggis sömlösa, de finns i några olika modeller, material och färger.

 12. Julia skriver:

  Lindex’s har jättebra trosor. Det är deras egna som dom typ alltid har ”3 för 2” på. Finns i hudfärgat, svart och vitt. (:

 13. Viktoria skriver:

  smärtan efter att ha ridit i string är inte nådig…

 14. Andrea skriver:

  Kappahl och lindex några söta som är jätte bra och sköna:) köpte ett par blommiga och söta igår på lindex utan några kanter, sitter som en smäck:)

 15. johanna skriver:

  roligt inlägg men de är ju ett sånt problem so0m vi alla häst-tjejer råkar ut för 😉 Spets brukar fungera bra! 🙂

 16. Anna skriver:

  Dollar Store har sömlösa för 30 spänn. Annars Hööks.

 17. Emma skriver:

  Spets! Skir gärna ett inlägg sen vad alla andra har sagt 😉

 18. fanny skriver:

  Det där problemet känner jag igen! Jag har i alla fall köpt ett helt gäng trosor med vanligt tyg på framsida och med spets på baksidan. Dom täcker mer av rumpan än vad andra trosor helt i spets gör och sitter stadigt på grund av framsidan.

 19. Moa skriver:

  Jag tävlar alltid i sloggis ”invisible”. Har alltid dom annars oxå för finns inget skönare!

 20. Erica skriver:

  Snygg rumpa Tyra 😉 lite rumpchock på din blogg nu!! Hihi. Ni kanske är inne i rumpstadiet 😉 Goa bilder ialf!!!

 21. Fanny skriver:

  Jag tror inte någon annan lägger märke till kanterna.. men jag har användt Sloggis trosor igenom min långa ridkarriär, de är bekväma att rida i. och jag tycker inte man kan se dem igenom ridbyxorna.

 22. ida skriver:

  sloggy har ”kantlösa” 🙂

 23. Olivia skriver:

  Sloggi! Världens bästa! 😀

 24. Sofia skriver:

  New body och Victoria secret

 25. johanna skriver:

  sloggi har vanlig trosor, men utan sömmar 🙂 väldigt sköna och syns inte genom byxorna! kan rekommenderas 🙂

 26. Klara skriver:

  Sloggi säljer väl sömlösa trosor?

 27. Mathilda skriver:

  Sloggis trosor helt klart! Deras hotpants är hur sköna som helst och är laserskurna, så syns inte under byxorna. Dessutom får man en fördjävla snygg rumpa i de!

 28. Isabelle skriver:

  Jag använder mig av den här modellen från Gina Tricot http://www.ginatricot.com/cse/kollektion/underklader/ccollection-cunderwear-p1.html#product_100880 och jag tycker de funkar superbra!Så länge man drar ner kanten så den inte är vikt så har inte jag märkt att jag har fått en kant på bilder 🙂

  Förresten, jag älskar ridbyxorna från Star Rider! De är hur sköna som helst! kram 🙂

 29. Marie skriver:

  Tyckte dom nya från crw som finna på hööks var bra. 🙂

 30. Hannah skriver:

  Sloggi har kanonbra sömlösa hipster och string, hot hips heter dom har jag för mig.. Lindex egna märke har liknande.. Check it out!

 31. Emma skriver:

  Favoriterna köper jag på Calvin Klein och Victoria’s secret!

 32. Malin skriver:

  Sloggi har skit grymma trosor utan kant. Jag har haft mina i flera år och använder dom flitigt 🙂

  http://www.uppercut.se/tjej/underklader/sloggi/light-hipster-black/

 33. Sara skriver:

  Boxer/hipster trosor rider jag i hela tiden 🙂 Body zone från kappahl är bäst 🙂

 34. Hanna skriver:

  Det finns ju såna här seamless trosor på Gina tricot, eller det har funnits iallafall såna andvänder jag iallafall, men kan inte avgöra om dom är så sköna eller inte men dom syns inte mycket 🙂

 35. Mariella Angnér skriver:

  Dessa är underbara, billiga, svala och lämnar inga synbara kanter. ”sömlösa” http://www.hm.com/se/product/03381?article=03381-E

 36. Kerstin skriver:

  Pierre Robert, lätt de bästa och mest bekväma trosorna!

 37. Simone skriver:

  Jag rider i bomullsstring, tycker det funkar fint både vid dressyr och hoppning! Man har ju däremot gjort misstaget att rida i spetsstring, då vill man ju bara gråta haha.

 38. Amanda skriver:

  Prova sloggi invisible, jättebra trosor som inte syns alls! Dom finns på de flesta vanliga klädaffärer typ lindex, Åhléns osv. Kram

 39. Jenny skriver:

  Sloggi har snygga och är tunna och utan sömmar 🙂

 40. Frida med Gadden skriver:

  Sloggi är bra men jag använder oftast string då det inte syns, i alla fall inte med mina ridbyxor

 41. Sanna skriver:

  Kolla i en sportbutik efter trosor gjorda för cyklister/längdåkare. Det är ”seamless” boxertrosor i funktionsmaterial med lite längre ben. Sitter som ett smäck och glider inte upp eller ”korvar” sig på dumma ställen. Craft bl.a. Har bra såna 🙂
  Men det är väl inte det sexigaste kanske, fast karlar brukar inte vara så kräsna 😉

 42. Malin skriver:

  Sloggi har en bra sömlös variant!

 43. Jenny skriver:

  På lindex kan man köpa söm-lösa trosor! Super bekväma och ”osynliga”.

 44. Frida skriver:

  Rekommenderar varmt Calidas boxermodell, inte så sexig kanske men grymt bekväma och syns inte under ridbyxorna

 45. Alva skriver:

  Sloggi har!! Dom finns att köpa lite överallt, bland annat lindex. Dom är ”invisible”! Syns inte ett dugg! 😀

 46. Rebecka L skriver:

  Victoria’s secerets sömlösa är helt fantastiska och otroligt sköna!

 47. Sara skriver:

  Jag köpte flera par olika sömlös string på hm nyss. Dom hade även andra modeller också som var sömlösa. Jättesköna och bra pris.

 48. Balhvvs skriver:

  Sloggi invisible!! Funkar bra, inga kanter. Däremot blir de tråkiga, fula och passformen försvinner efter ett tags användande!! 🙂

 49. Sara skriver:

  New Body har kantlösa trosor. 3 för 149 kr har jag för mig.

 50. Felizia skriver:

  Något som är värre än string är att rida i björn borg boxer trosor… Finns inget värre, dem sätter sig i röven HELA tiden, haha. Jag brukar rida i ett par från ullared eller supertunna calvin klein!:)

 51. Rebecca skriver:

  Keepitup har definitivt de bästa trosorna för ridning. Helt sömlösa och fantastiskt sköna! Brukar säljas i ridsportsbutiker:-) bla hos Sanna Nilsson Dressyrbutiken 🙂

 52. Kia skriver:

  Victorias secret!

 53. Madelene skriver:

  Kul att du ska till sjöbacka!:) hade min ponny i stallet bredvid ^^

 54. Sofia skriver:

  Hej!! Jag undrar vad du använder för ridbyxor eftersom du är så lång. Jag är 185 cm lång, och ganska smal och hittar inte några som är tillräckligt långa.
  Tack på förhand!

 55. Emma skriver:

  Casalls träningstrosor eller Sloggis laserskurna! Lindex har också sina egna trosor med laserskurna kanter som är billigare än sloggis. Men sloggis är de bästa!

 56. Maria skriver:

  Oj! Endast en av alla kommentarer har skrivit att man nog inte bryr sig om kanterna. Visst är det bra att det rekommenderas många märken iom att det var det du efterfrågade men skrämmande samtidigt! Gör det så otroligt mycket om en troskant syns? Alla vet ju att de finns där ändå…

 57. Elin skriver:

  Jag både rider och tränar i stringtrosor, det är det absolut skönaste! Men så har jag hittat trosor som knappt känns också, H&M har bra modeller bland annat, 3-pack för 99:- typ, de använder jag jämt. Tunna och sköna! ”Stora” trosor åker bara på sned och skaver hit och dit tycker jag 🙂

 58. Hulda skriver:

  Sloggi eller Pierre Robert har bra!

 59. Erika skriver:

  Carlings har jättebra trosor utan kant. Dom är så bra att det inte ens känns att man har på sig något. Två för 99:-. Pröva du kommer inte ångra dig!!

 60. Emma skriver:

  Hanky Pankys! Världens skönaste strings, använder inte ens trosor efter att ja börjat använda dom. Satt på mig dem bak och fram en gång och märkte det inte förren jag gick på toa. Bäst!

 61. Tess skriver:

  Måste ju också tipsa om Pierre Roberts invisible-trosor, som någon annan gjort 🙂 är faktiskt de skönaste trosorna jag haft plus att kanterna inte syns genom ridbyxorna och det säger jag inte enbart för att min karl är säljare av dem 😉 bra pris och bra kvalité !

 62. Daniela skriver:

  På Lindex finns det superbekväma hudfärgade boxertrosor utan synliga kanter, dom är lätt bäst att rida i!

 63. Ida skriver:

  New body har jävligt bra kantlösa trosor 🙂

 64. Emma skriver:

  Såklart så finns ju sloggi och andra ”invisible-trosor” men de är inte nådiga med priserna och jag vill gärna ha så många ”rid-trosor” som möjligt så jag brukar rida i en av HMs modeller, helt vanlig bomullstrosa som är ganska liten och åtsmitande utan att bli obekväm. Det är en mjuk spetskant på dem vilket gör att de är så gott som osynliga! 🙂

 65. Friskey skriver:

  Haha är jag efter på något sätt? Jag rider alltid i string och har så gjort i flera år och tycker att det helt klart är det bekvämaste. VAD är det som gör så ont och är så obekvämt? Fattar ingenting!

 66. Lina skriver:

  Rider alltid i string. Oftast bomull. Vanliga trosor åker bara rakt upp i murven. Känns som om man har två kg tyg inuti sig då. Dessutom det snyggaste med string. Finns inget värre än troständer. Varken på ridbyxor eller andra kläder 🙂

 67. Hilda skriver:

  Sömlösa troser, finns typ på change, hööks tror jag osv. Sånna kommer inte synas men sitter inte modellen bra så dom kanske viker sig eller nåt så spelar det ju ingen roll vilka troser man har för då kommer det synas ändå! Till o med min tränare gjorde en väldans reklam för sina nya sömlösa trosor som var den bästa trosan någonsin och hon rider minst 3-4 hästar per dag och har gjort dom senaste 20 åren. Det kallar i alla fall jag bra betyg 🙂

 68. Julia skriver:

  Sloggi är super! Inga kanter och 100% bomull 🙂
  Finns att köpa på Triumph i Norrköping!

 69. Amanda skriver:

  Jag tävlar i mina från newbody. Bra kvalité och billiga typ 6 för 150.

 70. Paulina skriver:

  Kör alltid med hipster/boxer trosor! Syns inga kanter och sjukt bekvämt.

 71. Tess skriver:

  Sloggi alla gånger..
  Otroligt sköna och kanon under klänning osv.

 72. Hannah skriver:

  Finns på hm just nu! Svarta och hudfärgade

 73. Sanna skriver:

  Newbodys hibster- exclusive! Dem är tillför att sita tajt ( om jag inte minss fel). Tänk bara på att inte köpa för stora gör då åker med ned mycket.

 74. erica skriver:

  sloggi invisible är SKIT att rida i om man har en riktig ”ridrumpa”, de åker in emellan benen… Jag rider i Clique som jag har köpt i en välsorterad sportbutik, de slutar en bra bit ned på benen. Har dem enbart när jag rider men de sitter still och är superbekväma, ingen troskant här inte 🙂

 75. Jennifer skriver:

  Slogs och Pierre Robert har toppenvarianter, sloggis tunna syns verkligen nye alls!

 76. Kristin skriver:

  Gör gärna ett inlägg när du testat och utvärderat. Jag har samma problem själv, och hittar aldrig en bra lösning. Misstaget med string har man gjort alltför många gånger och även Sloggis trosor, de utan kanter, korvar sig. Det enda som funkar är såna du har på dig på bilden… Så, hjälp! 🙂

 77. Hannah skriver:

  Jag använder alltid spets trosor . Inte string men halv typ , svårt att förklara 😉

 78. ak skriver:

  Föredrar string, men utan spetskanter. Spetstrosor går inte alls för mig och inte heller ”vanliga”. Vissa boxer funkar bra, tex NewBody hipster.
  Köpte nyligen ett par sömlösa string på hm och än så länge är jag nöjd. Men det verkar skilja mycket mellan olika personer då jag o ett gäng kompisar haft denna diskussionen några gånger. Gissningsvis kan det bero på rumpformen 😉 min är liten o platt…

 79. Emilia skriver:

  Trosor med spetskant ger enligt min erfarenhet inte kanter. På vanliga jeans tex. Men jag skulle aldrig få för mig att rida i såna trosor då de är som halvstring, obekvämt att rida i alltså haha… Jag brukar ha ett par vanliga små bomullstrosor när jag rider,det är bekvämt och jag får iaf inte kanter! Ingen ser ändå trosorna i stallet 😉 Tvivlar på att alla brudar har finaste trosorna när tant röd är på besök tex? 😀

 80. J skriver:

  http://www.hogengard.se har kanonsköna ridtrosor som eliminerar skavproblemen 😉

 81. saraaaa skriver:

  SLOGGI!

 82. Jenny skriver:

  Mjuka string i funktionsmaterial som andas använder jag alltid vid både ridning och träning. Har aldrig någonsin haft problem med dem. Sitter där de ska UTAN rumpränder!

 83. Sofie skriver:

  Haha, jag förstår inte heller riktigt vad som är så hemskt med string? Har alltid ridit i string och dessutom olika material, det har aldrig varit något problem . Inte ens när jag ridit 10 hästar om dagen. Det enda jag kan få är skavsår på rumpan (sittbenen typ), men det har ju inte med trosorna att göra?

 84. Ryttaren skriver:

  Även jag har alltid ridit i string, tävling som till vardags.
  Och jag är kille dessutom. För mig funkar en string väldigt bra att rida i.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »