Allmänt

Se mig på TV i vår/sommar

Javisst, jag har ju släppt nyheten på andra bloggen. Ni kommer alltså kunna se mig på Kanal 5 i vår/sommar. VILKEN GREJ VA??? Kan bli det största och roligaste jag gjort 🙂 Men det är ju mest roligt att berätta för er då serien kommer passa er ännu bättre! Mer än så säger jag inte. Men först och främst så är det en avgiftning på agendan för mig. Det är så sjukt jobbigt för jag kommer ju inte då varken rida eller vara i stallet på flera veckor. Det vill jag inte ens tänka på nu…. då blir jag bara ledsen. Men hästarna har fått ta det lugnt här under vintern. När jag är borta så ska de sättas igång ordentligt med tydliga träningsscheman som ni ska få ta del av också.

Sen när jag kommer hem, då drar flytten igång. Och jag kommer försöka vara så lite involverad som möjligt i den. Det kommer vara en ganska jobbig tid för mig, men jag kämpar på och ser framåt ordentligt. Jag VET att det här kommer bli så jäkla bra. Tänk att jag ska få visa upp hur det går till här, det ska bli enormt roligt att få visa!

blogg1-1024x643

Translate »