Allmänt

Taggen till Star Rider…

Åh känner mig så ensam i Star Rider just nu! Lite vilsen… gör saker som jag aldrig gjort förr. Gör allting själv…när vi hade Style by Tyra så hade jag John som alltid stöttade och backade upp mig och fixade med såna här saker. Jag sa hur jag ville ha det och han gjorde…haha. Nej men saker som detta är INTE min grej. Jag är rent av DÅLIG på det. Men man kan ju inte vara bra på allt 😉

Nu kommer Star Riders tags se ut såhär. Ni behöver inte skriva att de är fula för de är redan beställda och ni får inte slå på någon som redan ligger… Nej man alltså gud, det är absolut inget fel på den här designen, jag tycker den blev fin. Men…det är bara inte min grej att hålla på och designa såna här saker. Jag är så fantasilös. Och Marielle som sköter webbdesignen har fullt upp med den, annars kommer hon jobba med sånt här för hon är ett proffs på det…

Man ska alltid göra det man är BRA på ♥

tag-starrider-picture2

Translate »