Allmän pepp om livet

Måndag 7 December 2015

Hej alla goa och glada! Inatt hade jag verkligen svårt att somna då jag sovit konstant i två dygn nu på febern… Jag testade 3 sovrum att sova i och soffan, men lyckades inte somna. Tillslut lade jag mig i det första sovrummet igen och kunde somna. Haha… tankarna bara flödade, jag tror jag hade sån där energi-påslag som jag kan ha ibland, vet inte om det är adhd-svängar men då jag har energi för hela världen och vill starta 3 nya företag. Jättejobbigt att alltid leva så. Men jag måste väl inse att en diagnos är en diagnos, skulle väl inte kalla adhd en sjukdom, eller? Vet inte vad man ska säga, men jag måste nog iallafall prata med min läkare och få bukt med det:)

Idag ska jag släcka lite bränder på företaget. Tyvärr en stor punkt som ingår när man har bolag. Suck. Sedan blir det stallet och lite samtal. Det är allt för idag. Ska bara träna från marken, ska inte ta ut mig nu när jag är bättre från influensan.

Bokade nyss av Hasseludden. Känns inte så kul när vi längtat så efter att få lite ensamtid med varandra. Men nu försöker vi bara vara smarta och undvika saker som kan göra det värre. Så vi sköt bara upp det till nästa vecka 🙂 Nu ska jag dricka te och äta pepparkakor. Äter typ 20 pepparkakor om dagen, minst. Har aldrig varit ett riktigt fan förut, men det har väl med åldern att göra, haha 😉

Min vapendragare och jag i stallet. Kotten har fått tre nya vänner i stallet och älskar att vara där. 

IMG_1065

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »