Allmänt

Summering Ridsportsgalan

Hej! Det är med väldigt mycket styrka jag publicerar detta inlägg, haha. Blev en helkväll minst sagt igår. Jag har nog aldrig under mina år som hästbloggare nämnt att jag är bakis på denna blogg. Men nu är det ju faktiskt ridsportens fel att jag är bakis, då det var en ridsportsgala ;P

Det var en jättefin arrangerad gala. Lite stelt i början men sen nr folk började dricka så gick det vilt till. Herregud vilka partyprissar hästfolk är alltså! Det var 12 nomineringar, allt från årets bästa tävlingsarrangör, till avelsto, till uppfödare, till ponnyryttare med flera. Kul att se verkligen och ett stort grattis till alla nominerade! För bara det är en vinst i sig, då spelar man i en liten annan liga vilket är stort! (Eller rider i annan liga?).

Tack för en trevlig kväll alla inblandade. Nu ska jag lägga mig ner och ja gud vet vad. Är väldigt sliten idag. Vi drog efter galan för det blev väldigt trångt inne på deras dansgolv och puben där. Folk var väldigt fulla och stökiga så vi kände eh, vi drar vidare. Så vi åkte och gick ut i Norrköping… Men som sagt- superfint arrangerad så det ska verkligen alla som arrangerat galan ha cred för. Jag vet hur mycket jobb det är bakom så jag hoppas alla känner sig grymt nöjda över denna gala!

Det kommer komma lite fler inlägg från galan. Jag filmade faktiskt en hel del för att ta med er dit, ska klippa ihop den så får ni se. De hade gjort en fantastisk film i början som rullade några gånger, om ridsporten. Skulle vilja lägga upp hela den, undra om den finns på youtuba. Ska googla lite. Men förvänta er ingen film idag bara, för idag kan min hjärna inte jobba som den brukar :S

4

Haha bästa bilden! Cornelia var nominerad som årets hoppryttare! Grymt jobbat!

5

Vann kategorin gjorde Jonna Ekberg, grattis till henne!

6

Här ser ni några av alla pristagare:

7

Fina tjejer mittemot mig!

8

7 svar till “Summering Ridsportsgalan

 1. Sofia skriver:

  Kul att du ägnar ett inlägg åt detta! 🙂 Min tränare är en av arrangörerna så jag har vart där ett par år och tycker det är super kul!
  Såg även dig där igår och måste bara säga att Gud vad snygg du var!!!! 🙂

 2. Emma skriver:

  Är det Annika i det korta håret? (Blir så förvirrad av alla namn haha) Skitsnyggt i den frisyren, hälsa henne det 😀

 3. Ryttarlivet.com skriver:

  Vad kul att gå på gala! Det är för få snajsiga fester i mitt liv just nu tycker jag. Mer galor åt folket 😉 Ser fram emot fler bilder (och film) och såklart bild på dig! Hur gick det med håret?

  Kramar,

  Isabella (www.ryttarlivet.com)

 4. Pixiepatrullen.se skriver:

  Såg jätteskoj ut!
  Förstår att baksmällan inte tillåter redigering och grejer med filmerna ?

 5. Maya skriver:

  Tjena Tyra!
  Säg till om du har vägarna förbi Stockholm någon dag, vill gärna bjuda dig på Lunch!
  Kompis dejt hahahaha nej men efter att läst din blogg lite till och från i några år så verkar det som vi har vissa saker gemensamt. Förra året, utan att riktigt tro att något skulle kunna hända mig, superwoman maya så gick jag raka vägen in i väggen och blev utbränd. Har dock nu iår valt att ta upp ridningen igen och kan absolut ge dig lite credd för att inspirera mig med alla hästinlägg!! You go girl! *skickar lite positiv energi till dig*
  Vore kul med lite inlägg om bra meditations övningar samt tänk kring att finna balans mellan hälsa och karriär.
  mvh. http://www.mayaray.devote.se !

 6. jocelita skriver:

  Vad häftigt de måste varit! Jag hade till o med varit stolt om jag blev nominerad som årets mockare haha =D

  By the way kan inte alla hästfolk/bloggare/videobloggare kolla in mitt senaste inlägg! Jag behöver hjälp! Tack på förhand! http://www.nouw.com/jocelita

 7. KikkiSandström skriver:

  Älskar hästar men har slutat rida för ett antal år sedan – ryggen sa stopp! Härligt att det blev toppen på galan! Själv har jag bloggat om fläsksvålar, men det här handlar egentligen om nåt helt annat…
  http://kikkisandstrom.se/i-flasksvalarnas-underbara-paradis

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »