Allmänt

Lite bloggledigt

Jag tar helgledigt från bloggen hädanefter tills dess att jag skaffat häst. Kanske skriver nått, jag vet inte. Vi får se vad jag känner för. Jag funderar också på om jag ska ha en större bloppis här, var rätt länge sen. Ska sätta min assistent på det på måndag (eller nej då ska vi på möten i Sthlm, på tisdag), har så mkt fint som bara ligger på hög och blir dammigt. Köper jag ny häst vill jag förmodligen ha allt nytt igen om jag känner mig själv…vilket jag borde göra… så ja, redo för bloppis! Ska man köra här eller Tradera, vad tycker ni???

I helgen händer det mycket kul! Jag ska bland annat få rida en av Cornelias hästar. Det ska bli mycket kul! Så fort jag är igång sen och har något att köra hästen med så ska jag börja träna för henne. Så detta blir som en träning, ska bli jättekul att rida fin häst och få träna lite, väldigt lugnt dock eftersom jag fortfarande är lite förkyld och hostar lätt, ska ju vara med i TV två dagar efter och får inte bli sjukare. Vi får väl börja med skritt, haha. Jag ska även mysa med Fleur och Corvara. Cornelia ska rida Corvara igen och den här gången lär det gå bättre, haha sist jag var där så var Corvara på sitt dampigaste humör. Fleur ska jag ta en promenad med och bara hänga med och vara i närheten av.

Eller kanske jag ska longera Fleur lite utan lina? Haha. Cornelia har ju lackat sönder på min ”frihetslongering” som hon kallar det… Fleur är för det första väldigt svår att fånga i hagen. Ibland har hon till och med fått stå ute på lösdriften på natten för att dom inte fått tag på henne när hon ska tas in… Och när Cornelia ska hämta in Fleur ibland så börjar hon gå runt Cornelia (ja som att hon blir longerad utan lina), hon går bara runt Cornelia i cirklar, haha…det betyder ju ioförsig att hon ändå litar på Cornelia och är intresserad 😉 Så himla kul jag skrattar ihjäl mig för Cornelia tycker det är trams såklart, och det gör det hela ännu roligare. Jag ska typ lära Corvara att sitta på kommando i smyg, haha…

That´s Queen Bitch to You! 
MG_7101

På instagram @riding_by_tyra fortsätter uppdateringen dock. Den är öppen nu för alla. Hade den privat för att ha lite koll, men det tar för lång tid att godkänna följare så nu är den öppen! ?? Filmer från hoppning med Corvara, Fleur och lite annat finns där. Och garanterat film på när jag rider Cornelias häst! Så himla spännande! Och där skriver jag hur det blev med tyska hästen så fort jag får svar. Jag älskar verkligen instagram, det går så sjukt snabbt att posta och jag kan ha en dialog med er så enkelt. Det är skitkul att snacka med er där! @riding_by_tyra —> följ! 

Just det, lottar även ut ett lyxigt halsband från Equestrian Stockholm där idag!

11 svar till “Lite bloggledigt

 1. Bella skriver:

  Jag tycker att du ska köra på Tradera för det är lättare att veta vad den kostar och vem som har högsta budet 🙂

 2. Nathalie skriver:

  En bloppis vore super!
  Har precis köpt häst igen efter 9 år utan. Han kommer med endast en grimma. Sen var han liite dyrare än vad jag först tänkt så begagnat blir nog ett måste för oss 😉

 3. Ellen Andersson skriver:

  Jag är väldigt intresserad av ditt equiline set med röd kant om det ska säljas!

 4. paulina skriver:

  Ha bloppisen här !!!:)

 5. Sofia skriver:

  lägg ut det på tradera tycker jag 🙂

 6. Nicole Vaattovaara skriver:

  Tradera!! Hojta till sen då det är igång 😉

 7. wilda skriver:

  Tradera, mer rättvist!

 8. Cicci skriver:

  Ett sånt där Rambo dustbuster kan få flytta till mig om du har kvar 😉

 9. Mikaela skriver:

  Jag tycker inte tradera, skriv här pris och sen får man maila 🙂

 10. Matilda - skogsrusset.se skriver:

  Bloppis är ALLTID kul!

 11. Jasmin skriver:

  Tradera 100% så är de bäst för alla ! 🙂 där är dessutom bud bindande. Och alla kan vara med & buda.
  http://WWW.jasminofsweden.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »