Okategoriserade

Måste bara skriva…

Kan ju inte hålla mig efter detta…FÖR IDAG HAR JAG RIDIT!!! ???? Jag fick rida Cornelias två fina hästar är jätteglad för det! Var grymt nervös innan när Cornelia skrev ”Brukar inte låta andra rida mina hästar vanligtvis och jag drar mig inte för att skälla” ? Så skön, helt rätt! Jag ska tillbaka imorgon och rida, jag kände mig ringrostig som faan, har ju inte ridit nu på några månader. Men när man hittade knapparna gick det bra! Var kul, och Cornelia var precis så bra och pedagogisk som jag tänkt mig att hon ska vara. 

La nyss upp en film på insta @riding_by_tyra och fler kommer! Men, det kommer nog upp lite filmer här också! Jag red hennes Challe, en fin 5-åring, och Nathalie som jag gillade skarpt! Det är henne jag ska rida mer imorn….;) åh vad detta var kul! Självklart blev det pussar på Fleur och Corv också ❤️

   
  

16 svar till “Måste bara skriva…

 1. Sanna skriver:

  Jag är så glad för din skull att du verkar ha haft det så roligt! Såklart att man kan vara lite ringrostig, men herregud, det försvinner 😉 Njut! 😀

 2. my skriver:

  Kan du inte lägga upp filmer här? Jag har inte insta och vill så gärna se 😀 och kul att höra förresten!

  1. Tyra skriver:

   My- Du kan se filmerna även om du inte har instagram, från nätet. instragram.com/riding_by_tyra tror jag :S Men absolut, det kommer filmer här med 🙂 kram

   1. Julia skriver:

    Nej det går inte, för du har ditt instagramkonto privat. Varför har du det? (:

    1. Matilda skriver:

     Ja, hon ändrade till öppen nyligen men nu är den privat igen. Tror att det blivit något misstag, intentionen nu verkar vara att den ska vara öppen.

 3. Jenny skriver:

  Spännande eftersom Nathalie är till salu

  1. Madde skriver:

   Är hon? Spännande;)..

   1. Cissi skriver:

    Challe ska väl också säljas så småningom tror jag? ?

 4. Isabella (ryttarlivet.com) skriver:

  Vad kul att du har fått sitta upp igen! Verkar som att det gick toppen dessutom! Ser fram emot fler bilder/filmer 🙂

  Följ gärna min resa som vuxen nybörjare på http://www.ryttarlivet.com

  Kram!

  1. Tyra skriver:

   Isabella, tack <3

 5. Emma skriver:

  Fan vad roligt att höra! Även om känslan är lite av en färskvara, så tycker jag att man efter en paus fylld av reflektioner kan komma tillbaka som en bättre ryttare, efter ett tag i sadelns förstås 🙂

 6. sara skriver:

  Å vad roligt! Nathalie kankse kan vara en häst för dig? Kram

 7. Jo.hanna U skriver:

  WoopWooop vad kul!!! Förstår att du måste ha längtat efter att sitt upp igen ;D

 8. Yvonne Larsson skriver:

  Roligt att läsa din blogg 🙂 Det är nog många som känner igen sig vad det gäller att livet kräver att man tar en paus med sitt hästeri. Men tro mig, en gång hästtjej-alltid hästtjej! Jag är själv en ”gammal” tant som hela mitt liv, både privat och yrkesmässigt sysselsatt mig med hästar och om du vill får du gärna titta in på min blogg http://www.yvonnelarsson.se 🙂

 9. teamstewart.blogg.se skriver:

  Åh va härligt!! Tagga våren 😉

 10. Jenny skriver:

  Vad tycker du om Cornelias Zwiggy? Känns lite som den typen av häst du gillar? Ponnykänsla 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »