Okategoriserade

Vill säga hej

…så HEJ ❤️ Ursäkta att bloggen blivit lite lidande dessa dagar. Vi står i ett enormt mellanläge här, på Star Rider och privat med häst. Men det är så nära nu ? Jag har jobbat hårt denna vecka för att få Star Rider på banan. Ja inte bara jag utan hela teamet:) 

Ni ska få lite status på allt, men mkt med Star Rider är lite hysch hysch än. Btw så måste jag hylla min ”parhäst” Kenza! Snacka om succé med Ivyrevel ?? Att H&M Group investerat alltså det är Gryyyymt! Blir så jävla stolt! 

Ah, men, Star Rider håller på att byggas om. Alla produkter ska fotas om och alla avtal ska bli klart till vår utomlandslansering. Men cirka 1-2 veckor max ska det ta från nu. Ni kommer inte missa när sidan är igång:)

Sitter och streamar tävlingarna från Lanaken nu där Marcus Ehning just red en snabb felfri runda. Jag älskar att man kan se live från tävlingar runt om i världen. Haha i skrivande stund så går Cornelia Rylen in med Totte och drar en ännu snabbare runda och ligger rankad etta nu! Såja!!! Skulle precis säga att det inte går jättebra för svenskarna idag ??? 

Här kan vi väl komma överens om att det är en väldigt gullig bild? Kotten är pimp med alla sina tjejer ?❤️

  

Ett svar till “Vill säga hej

  1. Magda skriver:

    Typ 25 placeringar för svenskarna om man inte räknar med Peter och cornelias vinster idag? Gick inte så bra för svenskarna? Va? ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »