Tips / Utrustning

Negativa tankar är bara påhittade tankar

Jag vill först bara säga att kommenteringen fungerar, men jag har bestämt mig för att jag inte är den person som ska godkänna kommentarer, då jag vill skydda mig själv, och innan dess att jag visat den person som ska göra det så kommer inte kommentarerna godkännas. Men fortsätt gärna kommentera för det är på gång 

Hej! Hoppas ni haft en fin dag 🙂 Jag har haft en av mina bästa dagar på länge. Efter torsdagens inspelning hos Malou så blev det verkligen några tuffa dagar med utmattning och en allergichock med kortisonbehandling på det. Så jag har legat ner i flera dygn, så att vara på banan idag har varit riktigt kul. Det är dock dessa dagar som är svårast för mig, att hitta en balans med all energi som jag har när det har ”dippat”. Eftersom jag har kommit så långt och slutat leva i förnekelse till hur jag mår, och accepterat läget så måste jag hitta sätt och verktyg för att balansera min vardag. Hjärnan vet nämligen inte om jag sitter och gör saker som bara är ”kul” eller om det är jobb. Så jag måste stoppa på mig själv många gånger, och det är extra svårt när det är stunder som jag har jättekul och vill fortsätta göra det jag gör.

Idag har jag tagit itu med viktiga mail som har legat och vägt några ton på axlarna. Jag har även jobbat på med mina mallar som jag i första hand gör till mig själv. Det är mallar som jag ska fylla i varje morgon, eftermiddag och kväll. Jättebra mallar enligt mig, jag tycker att jag får med det som är viktigt, hur man prioriterar, hur man tänker, hur man vänder tankar och lite närvarande på det. Självklart kommer jag lägga upp dessa mallar till er så fort jag är klar med dom.

Anna som är en ny stjärna på företaget sedan förra året har varit här på möte idag. Idag har vi mest planerat och pratat ikapp allt som hänt på företaget. Med företaget menar jag då mitt ridsportsmärke, företaget heter Next Level Horse AB. Vi har även lagat mat, mediterat ihop och druckit kaffe där vi under tiden fick fråga varandra vad som helst på himmel och jord. Jättekul grej faktiskt, leder till många skratt. Jag kommer stänga ner alla flikar på internet nu, stänga ner jobbet och försöka ha en kväll där jag bara tar det lugnt. Imorgon väntar ett möte på kontoret angående en ny webdesign. Det blir dagens stora projekt och det laddar jag nu för. I mitt nya liv planerar jag in tider för vila och återhämtning lika hårt som möten och aktiviteter. Jätteviktigt.

Kom ihåg att all oro och negativa tankar inte tar bort morgondagens problem, det enda det gör är att ta bort dagens fridfulla stunder. Så försök släppa alla katastroftankar om saker som KAN hända eller som KAN gå fel. Blir det så så blir det så, det är inget du vet nu. Alla negativa tankar är bara inbillade tankar, men din hjärna kan varken veta om eller sortera om det är dina inbillade tankar eller dina verkliga tankar som råder. Så hjärnan skickar signaler till kroppen som i sin tur ger dig oro, hjärtklappning och stress…för tankar som säkert inte ens är sanna = så jävla onödigt, eller hur? Så brukar jag tänka när jag börjar sväva iväg….

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »