Okategoriserade

Att duscha är vedervärdigt!

Jag hade en jättemysig kväll med Sara igår, men framåt midnatt så hade jag så ont i halsen och hade så svårt att andas att det blev jobbigt att prata:( Känns som att konstant andas genom ett sugrör. Får nästan panik när jag kippar efter ett djupt andetag och så går det inte… Ska ringa till vårdcentralen direkt imorgon, dock är inte mitt förtroende jättestort för landstingets vård…Jag hoppas jag blir tagen på allvar för såhär kan det inte fortsätta. Jag är helt sänkt! Jag hade helt klart vilja slippa ha kontakt med vårdcentral. Så om någon vet om man kan göra en allergiutredning på privat sätt så blir jag otroligt tacksam om du kunde maila och tipsa mig ❤(tyra(at)starrider.se)

Men därav en väldigt lugn dag idag, i ensamhet. Har suttit och kollat igenom gamla bilder och njutit av vädret. Har inget matsug över huvudtaget. Det gör så ont att svälja, så jag har ätit sämst i flera dagar 👎🏼 Vet att jag mår bättre av att äta, har mat hemma men jag mår illa av bara tanken. Är inte sugen på något- inte ens mina godisägg, förstår ni nivån då? Lever på isglass typ, det svalkar så skönt i halsen. Vet inte hur många isglassar jag tryckt ned i halsen och bara hållt still för att kyla- som sedan gått av så att jag istället håller på att kvävas av glassen som är nerkörd i strupen 🙈

Jag har mössa på mig nästan jämt nu, det blåser ju så mycket pollen ute och eftersom jag sitter utomhus större delen av dagen så har jag mössa på mig för att jag inte vill få pollen i håret…(ahhhh smart tänkt va?;) Så hade det funnits en blogg-kategori för typ ”årets fulaste blogg-hår” så hade jag inte bara blivit nominerad utan vunnit i hästlängder. Synd att det inte fanns, det hade varit min chans till att ta pris igen 😁 För min del blir dock konsekvenserna att jag typ måste ha på mig mössa inomhus också…. i respekt mot min omgivning 😂 Ni förstår nog vad vad menar…


Alltså hur F A N ser jag ut!? 😱 Måste verkligen duscha…men vet ni, jag haaaaatar verkligen att duscha! Alltså HATAR! Jag förstår inte de konstiga människorna som tycker det är skönt och härligt att duscha! Det är vedervärdigt! (Alltså vilken jävla bra beskrivning om aktivitet duscha = vedervärdigt!). Jag skulle behöva tvångsintas under pistolhot varje gång det är dax, så illa är det…!


Om nån producent hade behövt en ”The Ring-look A like” så hade jag fått jobbet utan att ens behöva gå på casting… åh, hoppas det är någon som behöver en… jag har ju liksom alltid drömt om skådisyrket och detta skulle vara min stora chans till genombrott…!


Dagens 👎🏼

Jo- Äntligen fick jag min mens idag! Med ”äntligen” menar jag såklart för att min PMS då lägger sig inom ett dygn. Dock så hade jag självklart på mig mina finaste trosor som mensades ner…Jag som 90% av tiden går omkring i trosor som får Bridgets Jones mamma-trosor att se porriga ut…men just igår hade jag mina fina vita, med blomstermönster och spetskanter. Som jag har en matchande bh till dessutom. Och det är vitt tyg ”där” såklart. Så nu kan detta fina set aldrig utnyttjas till ”roliga” stunder. Jag riskerar inte att vakna upp dagen efter med ett par synliga nerbajsade trosor på golvet…för det är ju det killar tror om gamla ”mens-skador”. FAAN! Det går bra nu!

Dagens 👍🏼

Tur att jag har 187 andra fina set då. Varan hälften med prislapp kvar. Men jag är sån- bara för att just detta set förstördes så älskar jag det extra mycket 😂 Vi tjejer vi…. helt jävla underbara är vi!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »