Okategoriserade

Kan ni rekommendera mig en läkare?

Alltså HJÄLP! Har någon tips om privatläkare i Norrköping/Östergötland? Eller nån annanstans? Frågar er för att jag litar på er och rekommenderar någon en läkare så får man nog tips på bra läkare som VILL hjälpa och bryr sig ❤ Jag bryter nämligen samman snart! I 1,5 månad har jag varit sjuk, allergisk och risig, och senaste 3 veckor har det eskalerat, jag är så svullen i luftgångarna att jag är rädd! Ansiktet är svullet, ögonen kliar och hela jag är helt jävla sänkt! Har knappt orkat gå 10 meter senaste veckorna. På bilden ser ni hur jag ser ut varje morgon, mitt liv funkar inte nu… Min vårdcentral har inte ”Mina vårdkontakter” så man kan inte kontakta sin läkare på annat sätt än att maila..! Har mailat 5 ggr på 3 veckor utan svar. Ringt dit och skulle blivit uppringd- ingen ringer. Idag har jag ringt hela dagen men möts av ”Vi kan inte ta emot ditt samtal just nu, var god testa om en stund”. Från imorse till 17.00 har man inte kunnat ställa sig i kö. JAG FÅR PANIK! 

Samma känsla som efter olyckan, hjälplös och maktlös. Och just nu bara påminns jag om hur sviken och dåligt behandlad jag blivit av vården och landsting. Så illa att jag blivit traumatiserad av allt tillslut. Och att få känna samma känsla nu igen gör att jag varken kan äta eller sova. Det är sanningen. Jag behöver verkligen akut hjälp och råd för nu fungerar inget i mitt liv. Kan inte ens meditera för jag inte får in nån luft via näsan 😩 Tar jag ett djupt andetag och ”släpper ut” så kommer det knappt ut nått. Det är så svullet att det känns som att konstant andas ur ett litet sugrör och när jag väl däckar, utslagen på morgonen så drömmer jag att jag kvävs och vaknar i panik och vågar inte somna om för att jag är rädd att kvävas i sömnen. Och efter såhär lång tid med sömnlösa nätter så börjar jag få panik. Hostar hela tiden, inatt hostade jag upp blod. Det kliar konstant i halsen och jag börjar bli rädd att jag har fått lunginflammation och kommer dö typ. 

Så snälla, har du tips på en privat läkare- eller om någon som läser här faktiskt är läkare och vill ”ta sig an” mig- snälla kommentera eller maila mig på tyra@starrider.se ❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »