Tips / Utrustning

Kom ihåg, att om du har en dålig dag så finns det dom som har det värre…!

Hej, ledsen att jag inte hunnit blogga förens nu, haha får väl börja tidsinställa mina inlägg så de kommer upp vid normala tider. Har velat blogga hela dagen men det har som vanligt kommit upp massor av problem. Det jobbigaste med att driva eget är att man ständigt måste släcka bränder, och det finns inget som heter ”hänsyn till dåligt mående”… 🤧

Jag kommer behöva fortsätta styra lite ett tag nu, men det positiva är att jag iallafall mår lite bättre idag och har mer energi! Detta inlägg trodde jag dock att jag hade publicerat tidigare. Men min mobil är så knäpp just nu, jag bara raderar och raderar men ändå står det att lagringsutrymmet är fullt ⁉️ Så den lever sitt eget lilla liv kan man säga… Synd att inlägget inte kom upp, för kanske några av er har haft en dålig dag idag och hade behövt se detta? Jag blev lite bättre efter att sett dom iallafall, och fan alltså- ibland får man bara vara liiiite skadeglad, eller hur? Ett gott skratt förlänger livet 😘

Nu kör vi lite bilder här, kolla igenom dom och se om det känns lite bättre efteråt?

Snott VHS band liksom!? Haha… Vissa av er som läser här kanske inte ens vad det är ens? Haha… det är dom där as-stora banden som fanns för 100 år sedan innan dvd:n kom. Kommer ni alla ihåg? Att man fick sitta och spola tillbaka jämt, och hur mycket man störde sig på att man behövde ägna 10 minuter åt att SPOLA TILLBAKS filmen man skulle se? hahahaha…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »