Tips / Utrustning

Här kommer 13 små videos som jag inte lagt upp på bloggen

Hej! Jag har suttit och haft lite nostalgi-tid med mig själv i några timmar. Har en jätterolig blogg-lista på gång, som innefattar mycket bilder. Det är så otroligt kul att sitta och kolla igenom gamla bilder, drömma sig tillbaka till stunder man haft och påminna sig om allt kul man gjort. Ett hett tips om du har en dålig dag eller bara är uttråkad– det är att sätta sig och kolla igenom gamla bilder. Kolla alla mappar du har på datorn och mobilen, leta fram gamla hårddiskar, minneskort, eller kolla gamla album på Facebook eller scrolla dig bara igenom din Instagram eller din egen blogg 🙂

Jag lägger upp många videos på mina andra sociala kanaler, som aldrig hamnar på min blogg. Och jag har sparat ner alla dom som jag vill lägga upp här, det får bli i en hel del ”delar” på bloggen. Här är 13 videos som jag skrattar åt, eller blir varm, glad och känner tacksamhet av att se ♥ Det är så kul att man har fångat så himla mycket roligt på film! Alla videos i inlägg är bara typ 10-30 sekunder, så det är inga långa filmer 🙂

Alla som äger en katt måste se den här videon. Eller alla som vill impas över vilka uppfostrade djur jag har 😉 Ni som har katt (speciellt maine coon) kommer garanterat att känna igen det här:

.

En video från förra sommaren då jag höll en dressyrlektion för Amelie på Mille. Visst är jag helt fantastisk som tränare? Förstår att det bara kliar i fingrarna till att vilja maila mig och fråga om jag kan komma och hålla i en träning. Men tyvärr, jag är fullbokad! Haha…

.

Kotten…det finns nog ingen sötare hund. Har kör sina 360-snurrar, och här är han så glad och taggad att han springer in i kylskåpet och jag får det på film. Och alltså kolla blicken innan han springer in i det…så jävla nöjd:

.

Hahahaha den här videon borde jag få pris för! Vi har alltid haft tre älgar som typ bott på vår tomt, och de har stått preciiiis utanför huset och dörren, vissa dagar kunde man inte ens gå till bilen för att alla älgar stod där. Man var ju skiträdd och hade as-mycket respekt för dom eftersom det var en stor med två ungar. Men efter ett tag så blev dom typ vana med oss, så här kunde Andreas gå nära ungen utan att mamman ens reagerade. Vet dock inte vad vi tänkte!? Att älgen skulle komma fram och vilja mysa? Det roliga är att jag och Annica hetsar sönder ”Stå kvar Andreas, stå kvar”… Haha. Inte alla som blivit jagade av en mini-älg minsann….

.

När alla knivar är borta på landet så tager man vad man haver, eller hur 😉

.

Detta kommer ni kattmänniskor och framförallt Maine Coon ägare också känna igen. Maine Cooner är nämligen kända för att ”prata” väldigt mycket. Tyvärr även för att älska vatten, haha. Varje dag så brukar jag gå och prata med katterna och ställa frågor, jag tröttnar aldrig på att dom ”svarar” tillbaks, det är så gulligt:

.

Det här var den sjukaste promenaden! Jag och Angelica var ute på en promenad. Och det spelar ingen roll om man går 400 meter eller 8 kilometer- mina katter följer alltid med på hela promenaden. Det är så gulligt att man dör…Jag går ju oftast ensam och då är jag i täten, sen kommer Kotten, efter det går Findus och längst bak går Bagheera- alla fyra på rad ♥ Den här gången klättrade Baghera upp i ett träd, och så bara fortsatte han klättra uppåt…. Och trädet var så smalt så han kom verkligen inte ner. Tillslut satt han och jamade och jag fick sån jävla panik!!! Han sitter typ 20 meter upp i luften, så hur FAN ska vi göra för att få ner honom!? Ja, det löste sig ändå, för Bagheera sätter nämligen benet på en gren som går av- och FALLER!!!!! Mitt hjärta hann ju stanna!!! Men han går helt obehindrat vidare som att ingenting har hänt, sjukt va?

.

Haha den här videon älskar jag också, den är så jäkla gullig! Och den är så rolig på många sätt! Andreas ska få, vad han tycker är- Sin första ”hopp-lektion (observera att det enbart liggen en bom på marken, haha). Han har laddat hela dagen och varit nervös och taggad! På första försöket så slår Chappello i bommen, och Andreas bara ”Jag rev”, haha. Andra gången han går mot bommen så säger han skit-fokuserat ”Ska jag titta på hindret eller rakt fram?…alltså åh! Och tredje försöket, då missar han ”hindret”. Den här filmen är så underbar:

.

På tal om underbar…alltså dom här kvällarna saknar jag så mycket att det inte ens går att beskriva i ord. Vi hade såååå många härliga kvällar ihop med hästarna. Medan vi stod och kanske pysslade vid utebanan så fick dom springa och leka där under tiden:

.

Nostalgi- Corvara i ett nötskal! Har gjort, och kommer alltid vara som hon är. Men man älskar henne ändå, och det är tur för henne att hon hoppar som hon gör:

.

Har så sjukt många videos från träningar med Corvara som jag aldrig lagt upp. Den här har jag lagt upp dock, men jag ska i sinom tid gå igenom allt material jag har och lägga upp, är det osedda filmer för er så gör det väl inget att det inte är nytid? 🙂

.

Också en vanlig sak i våra liv- att utmana varandra. Här var dagens utmaning: Hälla iskallt vatten på sig själv, haha:

.

Den här filmen har blivit en kult-film för oss alltså, haha. Grejen är den att jag egentligen inte är livrädd för spindlar. Livrädd är jag för gröna gräshoppor som ni vet…Men Annica är lika livrädd för spindlar som jag är för gräshoppor. Men för mig kommer spindlar på plats 2 av rädslor. Men så länge de är mindre än 1 cm så är jag inte så rädd. (Annica dör dock av rädsla…) Men den här JÄVELN!! Alltså den här spindeln är väl då en så kallad ”hus-spindel”, och den fanns i vår tvättstuga!!!!!! Alltså det är så synd att vi aldrig fick den på film- den var på riktigt över 10 cm! Typ en sån man ser på Kolmården, med hår och grejer, haha. Nej den var så jäääävla stor att jag blev livrädd (som ni ser). Dock var nog Annica räddare, stackarn…man ser verkligen paniken i hennes blick… Kolla själva, här filmar Nina oss, spindeln har sprungit fram från torktumlaren (brrr den bodde under den) och gömt sig under en hink som låg där. Och när Nina lyfter på hinken så är skräcken från oss fångat på film:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »