Okategoriserade

Lördagskväll & klädrensning

Hej! Alltså fy faaaaan vet ni varför jag inte bloggat!? För att jag har SOVIT SEN I TORSDAGS!?!! Jag somnade alltså på torsdag kväll och sen vaknade jag idag- på lördag eftermiddag!? Jag var helt i chock, en miljon missade samtal och sms, jag visste inte vart jag var eller vilken dag det var…har aldrig varit med om något liknande, har aldrig sovit såhär länge…måste ha varit/är totalt utmattad… Hoppas min kropp nu har fått sin sömn så att jag snart är på banan igen. Kan inte förstå att jag missade hela fredagens arbetsdag. Fan! Jag hade bestämt att göra de sista viktiga sakerna 😱😳 

Ah, iallafall. Jag står på benen men skelettet känns lite skört, haha. Måste ”äta upp mig” ikväll! Som tur är kom Sara och Anna hit ikväll och livar upp mitt liv ❤️ Vi ska göra tacos, och se på Eurovision. Men först nu ska vi ta tag i det här…haha. Nu jäklar ska vi sortera och rensa en gång för alla!

Laddade för rensning 💪🏼

Vi går all in med skyltar…

undra om vi kommer ha mycket olika åsikter? Vi får se om vi skiljs vänner efter ikväll 😂

Kotten och Sookie har iallafall kul 😍

Så söta, dom kommer iallafall sova gott, Gud vad dom har lekt och haft kul:)

Va fan Anna, skänk!?!??? Näeee aldrig! Nu är det krig här, jag måste övertala Anna om att jag ska få behålla mina guldiga gladiatorsandaler…Ska ett plagg sparas så måste alla tre vara överens om det…förstår ni hur svårt det här kommer bli! Wish me luck 😫👆🏼😱

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »