Okategoriserade

Put your positive pants on

Hej ❤️ Hoppas ni alla mår bra. Jag kämpar på! Något hände med mig igår. Jag vaknade och hade jordens jäkla skitdag, ni vet när hjärnan är en enda dimma, kroppen väger bly och det finns bara -100% lust i kroppen. Sen vet jag inte vad det var som hände. Jag pratade med mamma i telefon, och efter det läste jag lite bloggar och kollade igenom lite quotes som jag sparat. Sedan kände jag bara att Näe- nu får det fan vara nog! Jag gör mitt bästa, och det kan ingen ta ifrån mig! Efter de förutsättningarna jag har så är jag ta mig fan grym. Riktigt jävla stark! Och jag ska sluta känna dåligt samvete över vad andra tycker om mig- enligt mina TANKAR! För här kommer de negativa tanke-asen igen… JAG!? har bestämt vad jag tror folk tänker. Alltså vem tror jag att jag är!? Nån folkkännare som kan läsa andras tankar! Nej jag har ingen aning så nu ska rösterna i mitt huvud bara hålla käften 🖕🏻


👆🏼 Sedan fick det här mig att tänka till! När mm mått psykiskt dåligt så länge så är det det enda man vet. Ta som mig, när min ångest släppte (mitt ständiga tryck över bröstet) – trodde jag att jag blivit sjuk!? Kommer ni ihåg att jag bloggade om det… jag vet bara hur det är att må dåligt, jag minns inte hur det ska kännas hur det är att må bra. Tänk om jag har alla förutsättningar nu för att må bra, men eftersom jag inte vet något annat så ställer jag in mig på att må dåligt? Igår bestämde jag mig för att jag är Tyra Sjöstedt- inte en diagnos. 

En enda positiv tanke på morgonen kan förändra din dag”… Ja men omvänt då…? En enda negativ tanke på morgonen kan ju självklart då förändra hela din dag också? På ett sämre sätt! Efter jag bestämde mig igår så fick jag någons sorts kraft…fast jag var helt slut så fick jag mer saker gjort än vad jag har fått mina ”bra dagar”. Och i vanliga fall hade jag aldrig rört ett finger igår. Tänk vilka krafter man har, tänk hur allt sitter i hjärnan och i ett positivt tänkande.


Jag har alltid sagt att jag vill må bättre och att jag gör allt för att bli det. Men har jag? Hur kommer det dig då att jag fick så mycket gjort igår? Idag var samma sak, jag bestämde mig redan när jag vaknade att det var åt helvete, jag är värdelös, jag klarar inte det här- jag bryter ihop! Jag behövde min lugna stund på morgonen, men annars när jag känner så så fortsätter dagen ifrån soffan. När jag väl gick upp, tog en kaffe och gick ut, då är det faktiskt inte så himla dåligt. Jag kände verkligen efter…hur dåligt mår jag egentligen? Hur trött är jag? Hur jämför jag dagens mående när det var som värst? Lite positivt tänkande och vips så är man igång. För blir man aldrig påmind om att se tillbaka på en tid- realistiskt- så glömmer man fort vilken resa man gjort och vilken utveckling man har gått igenom!

Så kör hårt nu mina vänner! Känn efter fast på ett positivt sätt! Se tillbaka på senaste året, halvåret och månaden…jämför?

👊🏼 You Go girl 👊🏼

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »