Okategoriserade

Det finns inga misstag

Hej! Igår kväll var verkligen första dagen på länge som jag kände nån sorts ro i kroppen. Även glädje, och jag kände till och med hoppfullhet och så var jag förväntansfull. Så himla underbart, det kommer jag leva på länge! Igår fick jag några riktigt bra besked gällande bolaget, jag hade ett bra möte med en tjej som ska hjälpa till med lite administrativt, och så bestämde jag med Patrik (som är ingift i familjen) att han ska komma ner några dagar och hjälpa mig ro i land allt med företagen. Han är en riktigt duktig ekonom (ja, listan kan göras lång). Just nu jobbar han ”bara” med aktier och har därför tiden. 

Tror att Patrik och jag kan bli ett riktigt bra kompleterande team 👊🏼 Det skönaste med att börja jobba med Patrik är att vi har känt varandra i 12 år, han har sett mig i alla typer av stadier. Jag känner mig otroligt bekväm med honom, han är jäkligt smart och duktig på affärer- och framförallt så litar jag på honom.  Så det känns som en stooor sten har släppt nu när Patrik kommer hit. Jag är mig själv, jag kan inte göra bättre och jag gör mitt bästa. Ord som jag säger och tänker flera gånger om dagen.

Man måste verkligen vara beredd på alla orättvisor i livet som man aldrig kan påverka själv. Det är inte händelserna i sig som är det farliga för oss människor- det är hur vi förhåller oss till dom. Hur vi väljer att gå vidare. Kämpa, fightas och ställa sig upp igen. Jag har haft ett rent helvete med att driva ett väldigt framgångsrikt snabbt växande företag under senaste året te x. Efter många turer så vet ni att jag har svårt att lita på folk, och konsekvensen av det blir att jag ska dubbelkolla allt, rätta till och det innebär att jag har en miljon saker som snurrar och stressar mitt huvud. 

Att tvingas välja på att ligga i en sjukhussäng och kolla på när bolagen sakta med säkert rasar, eller att tvingas att jobba från en sjukhussäng med en halvt bruten kropp där varje knappslag på tangentbordet känns som en knivstick i kroppen…det har varit en stor inre stress för mig. För vi människor är fighters i grunden, det sitter i oss från förr. Hot = kämpa. Men jag kämpade, för att jag lever med tron om att allt har en mening. När en dörr stängs så öppnas minst två nya- det lovar jag och det vet jag. Man ser det inte först, men det kommer. Idag finns saker som jag aldrig haft, personer som är viktiga som jag aldrig träffat- om jag inte var med om olyckan.

👖 Bara lite detaljbilder på kläderna jag hade igår. En väldigt chill out outfit, älskar jeansen som är slappa och lite pösiga, och de vita banden som man knyter i midjan. Köpte dom i en butik i Schweiz.

Det är väldigt viktigt att hela tiden blicka framåt. Jag har ältat och tänkt så mkt på dåtiden senaste halvåret. Varit så arg, tyckt synd om mig själv, känt mig livlös i varenda cell i kroppen, och uppgivenheten gick att lukta sig till  flera kilometer från mitt hus. Jag vet att det kommer gå upp och ner, men nu gläds jag för att jag än en gång mår lite bättre och känner mig starkare. Jag är självklart hela tiden rädd för att något ska hända igen, att jag ska skada mig, bli sviken eller övergiven. Men i denna stund har jag bestämt mig för att kämpa. Imorgon kanske jag skriver ett helt tvärtom-inlägg. Men man MÅSTE vara glad för det lilla. Även om det bara är för en timma. Så jag ska inte låta mina tidigare dagar sitta kvar i mitt huvud nu, det tjänar ingenting till.

Det här citatet är så bra. För jääävlar vilken bra läarare jag varit till mig själv, haha. Jag har gjort så många sjuka misstag, jag har lovat mig själv om och om igen att aldrig vara så naiv, blåögd och godtrogen när det kommer till business. Men varenda gång gör jag samma misstag. Men det är för att jag inte är som dom där entreprenörs-hajarna som kan köra över ALLT och ALLA. De går över lik för att få som de vill. Det är så chockerande och så långt ifrån min värld och min moral. Men jag har gått på så många nitar, jag gör det hela tiden. Men jag har lärt mig, oj vad jag lärt mig saker. Och jag vet att allt kommer ha en poäng i framtiden. 

Hade jag inte gjort dom misstagen då så hade de kommit nu, så kan man ju tänka. För man lär sig ENBART av sina misstag (nu pratar jag mkt företagande här men det gäller ju allt i livet), och hade jag inte gjort så mkt misstag innan så hade de ju väntat nu. Och det är jag glad för. Så tänk så, skit i all klandra dig själv, det finns inget som heter ”misstag”, eller ordet finns men innebörden som vi alla tror stämmer inte.. Så lova att iallafall försöka att ALDRIG mera se dig själv eller dina beslut som misslyckanden- se det som ett lärande! 👆🏼💪🏼

👆🏼 No words needed. Du kan. Kärlek, kraft och styrka till er alla. PUSS ❤️

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »