Okategoriserade

Tiden är nu

Hej på er kära vänner  Hoppas ni VERKLIGEN är ute i solen och njuter. Det är jag 🙂 Patrik är här idag igen och vi köttar information, siffror och allt sånt. Det finns typ inget tråkigare än siffror!? Hur tusan kan man vilja jobba med bokföring och papper? Haha.. bra att ni finns iallafall 😉 Idag är det bättre med pollen, igår blåste det så mycket så det var verkligen pollen precis överallt… Alltså jag var SÅ sänkt igår, satt man ute och pratade i telefon i 10 minuter så var var mobilen helt täckt av gult pulver, ush när ska det ge sig?

igår såg jag två ormar här på min tomt. Höll på att trampa på den ena, var så jäkla nära. Fick slänga mig och ramlade nästan på Patrik, för det var verkligen preciiiis när jag skulle sätta ner foten som jag såg ormen. Höll såklart i en kaffekopp så jag spillde ut kaffet över hela mig själv. Så tänk på det, nu ligger ormarna ute och solar så kolla vart du sätter fötterna… Lova mig att njuta idag, nu är det verkligen tid för att koppla av och bara skita i all stress. 

Just nu känner jag att jag går utanför min komfort-zoon. Eller såhär… det jag gör nu är långt ifrån utanför min komfort-zoon om jag hade varit i mitt normala vanliga tillstånd. Men jag har accepterat att det inte är så. Det blev en tuff dag igår med mycket prat och information, sedan var jag så adrenalinfylld över allt som händer så att jag inte kunde koppla av. Och pang bom så kommer jobb-baksmällan de luxe idag. Men Patrik är här i två dagar, och jag kommer aldrig komma undan att prata siffror, strategier och struktur… Hade inte han varit här så hade jag inte pratat eller jobbat på såhär idag. Men någon gång så måste jag ta ett litet mini-steg ut från komfort-zoonen. Jag vill inte fastna där. Så idag biter jag ihop och kör, jag kommer klara det bättre än jag tror.

Det jag påminner mig om idag åter igen är att jag gör mitt bästa. Jag har mycket viktiga saker på min to do, stora saker, folk som försöker nå mig, och det har stressat mig under lång tid. Men jag gör mitt bästa, och jag måste ta en sak i taget. Så är det bara. Jag påminner också mig själv om att ge mig en klapp på axeln. Ofta får man tunnelseende och bara kör på. Jag normaliserar framgångar väldigt lätt och fort. Mitt ridsportsmärke har sålt så bra att jag har flera investerare och affärsänglar som kontaktat mig många gånger, och jag sitter med tre av världens största företag inom ridsportsbranschen som vill ha exklusiv rätt på min design. Det är fan coolt. Bra jobbat på 1,5 år Tyra. Tack mig själv. Uppskattar att höra det.

Ta några minuter på att tänka på vad du hade sagt till dig själv om du var en kompis till dig själv. Försök att inte lägga in personliga värderingar- utan försök att vara helt opartisk. Hur hade du berämt dig själv som en vän? Vilka komplimanger hade du fått? Tänk! Gå sedan ut och stråla ikapp med solen 😀 Glöm inte att det är våra tankar som påverkar vårt mående. Du bestämmer vad du ska tänka, det är du som har hela kommandt, ingen annan. Stor kram ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »