Okategoriserade

Bara säga hej…

👆🏼👇🏼 Såhär fina och matchande var jag och Kotten i lördags 😻 Kotten hade frack 😂 (Han fick såklart ta av sig den när han fått visa upp sig och gratta extra-husse 🙂

Hej, jag tog mig till Häringe Slott i lördags. Det var en tuff utmaning för mig, men jag tog mig dit och tillsammans med min stora familj firade vi pappa ❤️ Jag höll ett tal, bland det mest känsliga och svåraste jag gjort, jag grät och fick stoppa flera gånger, trodde inte jag skulle kunna slutföra det…men jag stod och läste och kollade upp, och då såg jag pappa gråta, och då bara brast det…har sett min pappa gråta typ 3 ggr i livet, och ögonblicket var väldigt känslosamt. Men en helt underbar kväll, jag är så glad att jag var med. Min pappa är min största idol, älskar honom mest av allt! 

Tyvärr tog detta hårt på mig, så hårt att jag inte ens kunnat åka ifrån Häringe Slott. Jag körde bil hit, och ryggen fick ta smällen nu med mkt smärta. Så i dagsläget kan jag inte ens köra hem. Fick boka taxibil från sthlm city hit ut, helt gääälet! Har varit så trött och utmattad, har liksom legat i sängen på lilla lilla rummet sen i lördags. Undrar hur man gör, om man kan få hjälp via en reseförsäkring? När man tvingas vara kvar för att man inte kommer hem pga skada typ? Det är inte så kul att betala flera tusen kronor per natt pch vara på ett slott när man bara kan ligga i sängen. Aja, det löser sig.

Att jag behöver vila och återhämta mig mycket, det förstår jag garanterat nu. Efter hösten/vintern- och vårens misärer med olyckor, smärta, press och hets så är det nästan ett under att jag står på benen idag (eller det gör jag ju inte nu…🙈). Men jag ska ur detta. Ville bara skriva det här så ni vet. Jag ska byta bloggportal också, så tills dess är det kanske lite lugnare. Däremot har jag många bra fina inlägg i utkast-mappen. Men vill publicera dom på nya portalen. Kram ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »