Okategoriserade

Byte av Bloggportal

Hej kära läsare 

Förlåt att bloggen ekat tomt senaste tiden, det är så mycket som händer, och efter mina veckor med inflammation i ryggen så har jag kommit så mkt efter med jobb. Jag har helt enkelt behövt fokusera på mina företag, min hälsa och allt sånt. Sedan är det så att jag ska byta bloggportal, och tills dess så blir det lite lugnare här. Hoppas det kan bli klart så fort det går. Det är dock mig dom väntar på, men jag vill göra saker ordentligt så jag behövde tiden att återhämta mig ordentligt samt prioritera företagen.

Idag ska jag äntligen till psykiatrin, jag ska åka alldeles strax. Är lite nervös, jag har haft tiden i över en månad och jag vet inte vad jag ska förvänta mig…förmodligen inte så mycket? Men det är ett nyöppnat ställe i Norrköping, och jag har hört mycket gott om dom så jag hoppas jag kan få någon hjälp. Kommer skriva om allt det här sen när jag är igång. Har himla mycket inlägg som ligger i utkast, samt mkt jag vill skriva om.

Livet rullar faktiskt på efter den tunga tiden med all smärta i ryggen och nacke. Jag har haft några av mina bättre dagar på länge, och det känns så underbart att få känna av den känslan. Att kunna identifiera en känsla är väldigt lätt så fort den är negativ, däremot så lägger man oftast inte märke till när den är bra, för vi bara ”förväntar” oss att kroppen ska fungera och att livet ska rulla på. Jag har jobbat hårt med mig själv genom att träna på att faktiskt identifiera alla bra känslor, att vara positiv, försöka vända negativa tankar och njuta av de stunder man mår bra.

Jag tar ingenting för givet längre. Vi hörs vad det lider, saknar er och längtar till nya bloggen är igång 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »