Okategoriserade

Sommar-feelings

🌺 Wow vilket väder sol-Gudarna bjuder oss på! Så underbart trots att jag alltid sitter i skuggan, på senare år blir jag så jäääkla varm 💦 Jag har alltid frusit tidigare, antingen är det pga stress eller att jag blivit äldre…!? Äh, vi kör på stress, haha. Jag har- och har haft Frida här hela veckan, så mysigt att ha henne här. 

Nu ska vi äta glass (sandwish- jag är beroende) och sedan fortsätta njuta av dagen. Filmen är från min instagram 🔛 @tyra_sjostedt och som ni hör lyssnar vi på 90-talsmusik! Alltså herregud vilka bra låtar som gjordes då, känns som att låtarna idag aldrig kommer väcka så många minnen och ge så mycket energi som de bästa 80- och framförallt 90-tals musik gör!? Eller hur? (Längtar till nya portalen som kommer ha kommentering btw, saknar att ”prata” med er). 

Stor fet jävla varm, blöt och svettig kram 🌺

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »